Schedules

CLASS SCHEDULE

MAY 2019 – OCTOBER 2019

EXAMINATION CLASSES
The minimum age requirement are for exams and must have been reached before each exam session

CLASSMONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
RAD - GRADE 1
Age: 7 & Up
12:15 - 1:15pm
(1 hour)
RAD - GRADE 3
Age: 8 & Up (NEW)
3:00 - 4:00pm
(1 hour)
RAD - GRADE 5
Age: 7 & Up
4:00 - 5:15pm
(1 hour 15 mins)
RAD - INTERMEDIATE 2020
Age: 12 & Up
1:45 - 3:15pm
(1 hour 30 mins)
9:30 - 10:45am
(1 hour 30 mins)
RAD - INTERMEDIATE 2019
Age: 12 & Up
3:30 - 5:00pm
(1 hour 30 mins)
4:30 - 6:00
(1 hour 30 mins)
RAD - ADVANCE 2
Age: 14 & Up
6:00 - 7:30pm
(1 hour 30 mins)
2:45 - 4:15pm
(1 hour 30 mins)
ISTD - PRIMARY
Age: 5 & Up
11:00 - 11:45am
(45 mins)
ISTD - GRADE 2
Age: 7 & Up
10:00 - 11:00am
(1 hour)
11:45 - 12:45pm
(1 hour)
ISTD - GRADE 3
Age: 7 & Up
10:00 - 11:00am
(1 hour)
5:15 - 6:15pm
(1 hour)
ISTD - INTERMEDIATE
Age: 12 & Up
11:00 - 12:30pm
(1 hour 30 mins)
1:30 - 3:00pm
(1 hour 30 mins)
ISTD - ADVANCE 1
Age: 14 & Up
1:15 - 2:45pm
(1 hour 30 mins)
11:00 - 12:30pm
(1 hour 30 mins)
ISTD - ADVANCE 2
Age: 14 & Up
4:15 - 5:45pm
(1 hour 30 mins)
2:30 - 4:30pm
(2 hours)
ISTD ASSOCIATE8:30 - 10:00pm
(1 hour 30 mins)
CSTD - MODERN JAZZ 3
Age: 9 & Up
7:30 - 8:30pm
(1 hour)
CSTD-CONTEMPORARY
Age: 11 & Up
7:00 - 8:30pm
(1 hour 30 mins)

ELITE CLASSES AND PRIVATE COACHING
Please note that admission to the Elite Team is strictly by audition and invitation only. For Private Coaching classes, please contact the school.

CLASSMONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
ELITE - JUNIOR A
Age: 7 & Up
7:00 - 8:00pm
(1 hour)
8:30 - 9:30pm
(1 hour)
ELITE - SENIOR A
Age: 12 & Up
9:30 - 11:00am
(1 hour 30 mins)

RECREATIONAL CLASSES

CLASSMONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYFRIDAYSATURDAYSUNDAY
TINY TOTS BALLET & JAZZ COMBO
Age: 3 - 4
10:30 - 11:15am
(Group 1)
(45 mins)
11:00 - 11:45am
(Group 2)
(45 mins)
TWINKLE KIDS BALLET & JAZZ
Age: 5 - 6
10:15 - 11:00am
(45 mins)
LATIN KIDS
Age: 6 & Up
11:15 - 12:15pm
(1 hour)
ADULT BALLET
BEGINNER
9:00 - 10:30am
(1 hour 30 mins)
ADULT LATIN
BEGINNER
8:30 - 9:30pm
(1 hour)
ADULT LATIN
ADVANCE
7:30 - 10:00pm
(2 hours 30 mins)
ADULT TAP
BEGINNER
3:00 - 4:00pm
(1 hour)

separator-icon-light

TERM SCHEDULE

Amare Dance Academy

Level 1, Amoda 88, 88, Jalan Yew,
55100 Kuala Lumpur.

Tel : +(60)3 9221 9022
H/P : +(60)16 203 0370
E-mail : amaredance@gmail.com

Monday – Friday : 6:00pm – 10:00pm
Saturday – Sunday : 9:00am – 7:00pm